Kennissessie veilig e-mailen met ZIVVER

Kennissessie veilig e-mailen

Onze leverancier ZIVVER komt op 30 oktober langs voor een kennissessie over Veilig e-mailen. Deze sessie is geschikt voor iedereen uit een organisatie waar wordt gemaild. De sessie is interessant voor directieleden, ICT-aanspreekpunten en eindgebruikers. Aanmelden kan bij Mascha Rutten.  

Wat gaan we bespreken?

  • Waarom informatiebeveiliging belangrijk is
  • Hoe organisaties nu doorsnee werken
  • Waarom klanten voor ZIVVER kiezen
  • Demo ZIVVER

Waar en wanneer?

30 oktober 2017 om 13:00 uur bij Masc op de Oranjesingel 73 in Nijmegen. 

Over ZIVVER:

Je moet er niet aan denken dat gevoelige persoons- of bedrijfsinformatie in verkeerde handen terechtkomt. Datalekken; organisaties willen het hun klanten en zichzelf besparen. Hoge boetes en (reputatie-)schade liggen tenslotte op de loer. ZIVVER is de technisch geavanceerde én gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen, chatten en file transfer

ZIVVER’s basis is uniek: veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en regie zijn alle drie even belangrijk. Bij het verzenden van privacygevoelige informatie met ZIVVER voorkom je menselijke fouten, zorg je dat niemand – dus ook geen hacker – erbij kan, kun je berichten terugtrekken en ontvang je een melding van missers. Voor, tijdens en na het delen van de informatie heb je dus regie.  

Neem contact met ons op