>   >   > 

Sint Anna | Woonzorgcentrum

“De vernieuwde website is actiever, frisser, beter leesbaar en schaalbaar.” - Briet Brunnekreef, communicatieadviseur


Over de opdrachtgever

Sint Anna is een uniek, zelfstandig verpleeg- en verzorgingshuis in Boxmeer. 


Website krijgt moderner jasje

De website van Sint Anna bestond al 8 jaar en was aan een restyle toe. In het nieuwe ontwerp waren leesbaarheid, rust en sfeer erg belangrijk. Voor de doelgroep (ouderen) is het immers noodzakelijk een goed beeld te krijgen bij hun toekomstige woonplek. 

Masc maakte een nieuw design in de bestaande huisstijl, waarin de content van de oude site (teksten en foto’s) grotendeels bewaard kon blijven. Op de homepage kwam nadrukkelijk ruimte voor nieuws en activiteiten en de tekstpagina’s werden wat ruimer en lichter van opzet. 

"Het is altijd lastig om het ontwerp van iemand anders te restylen waarbij oude elementen behouden moeten blijven, maar Masc heeft hier goed werk verricht."

- Brief Brunnekreef, communicatieadviseur Sint Anna

Responsive design voor tablets

Omdat mobiel bezoek van website steeds meer toeneemt, ook onder ouderen, bouwden we de website responsive. Met name tablets worden door ouderen veel gebruikt. De website schaalt nu mooi mee met de schermafmetingen van het apparaat dat een bezoeker gebruikt.

Eenvoudig te beheren

Dankzij het contentmanagementsysteem (CMS) Umbraco is de site eenvoudig te beheren. Veel content is statisch maar Sint Anna plaatst regelmatig nieuwsberichten, activiteiten en vacatures op de website. Die zijn door medewerkers eenvoudig aan te maken en aan te passen.

Is jouw website bij de tijd?

Hoe is het met jouw website gesteld? Schaalt hij op mobiele apparaten, spreekt hij je doelgroep aan en kun je hem makkelijk beheren? Is het antwoord op een van deze vragen ‘nee’, dan kijken we graag eens met je mee. Maak gerust een afspraak!


Neem contact met ons op