Jaegers & Soons | Advocaten

"Krachtige uitstraling website & huisstijl advocatenkantoor"


Logo Jaegers & Soons door Masc

Over de opdrachtgever

Jaegers & Soons is in Oost-Nederland het grootste advocatenkantoor met expertise in fiscaliteit, fraude en faillissement.

Online presence in de advocatuur

Voor de potentiële cliënt van een advocatenkantoor staat er veel op het spel. Welke jurist hij inschakelt kan het verschil maken tussen het verliezen of winnen van de zaak. En hoewel de reputatie van een kantoor hopelijk altijd samenhangt met de prestaties in de rechtszaal, kan de online presence dit imago ondersteunen of juist afzwakken. Voor Jaegers & Soons reden de website en huisstijl te laten vernieuwen. In hun werk zijn ze immers ook altijd up-to-date.

Masc ontwikkelt website Jaegers & Soons Advocaten

Huisstijl, website & wervende content

Masc ontwikkelde voor Jaegers & Soons een nieuwe huisstijl die dicht bij de oude stijl ligt en dus herkenbaar blijft, maar die met een stevig, strak en statig font beter past bij deze tijd en branche. Ook de nieuwe, responsive website weerspiegelt de professionaliteit en durf van het kantoor. De drie specialismen van Jaegers & Soons (fiscaliteit, fraude en faillissement) krijgen veel ruimte en maken het voor bezoekers makkelijk om te navigeren naar de juiste pagina’s. De portretfoto’s van Mike Nicolaassen (Take Two) stralen kracht uit en de content is bondig, wervend en informatief zonder droog te worden.

Masc ontwikkelt website Jaegers & Soons Advocaten

Alle service om de hoek

In Masc vindt Jaegers & Soons een partner met de kennis om ook de verdere online marketing vorm te geven. Zo adviseren we over de juiste kanalen om doelgroepen te bereiken en zijn we beschikbaar voor vragen en online ondersteuning. En dan zitten we ook nog eens op loopafstand! 

Ons oordeel over jouw website?

Nodig ons dan uit voor een gesprek. We kijken graag naar je wensen, de eigenschappen van jouw branche en doelgroep en hoe je je verhaal beter neer kunt zetten. Maak een afspraak!