>   >   > 

Gemeente Nijmegen | iLent

Oplossing problemen op kantoren iLent dichterbij na diagnose en advies van Masc.

Wie?

Gemeente Nijmegen | Project iLent Ruimte voor de Waal 

Waarom?

Inwoners van Nijmegen en Lent hebben ongetwijfeld gehoord van iLent. Een groot project waarbij de Waal een stuk wordt omgeleid zodat aan de Waalkade van Lent een eiland ontstaat. 

Voor dit project, dat uitgevoerd wordt door Dura Vermeer en Ploegram BV is een tijdelijk gebouw neergezet in Lent. Medewerkers in dat gebouw zijn via een straalverbinding aangesloten op de kantooromgeving van de gemeente Nijmegen, aan de overkant van de Waal. 

De medewerkers van iLent ervoeren problemen bij het werken op de computers in het tijdelijke gebouw. De gemeente Nijmegen vroeg Masc de oorzaak van deze problemen te achterhalen.

Voorsprong?

Eén van onze ISP systems engineers onderzocht op locatie de gebruikerservaring en de verbinding met Nijmegen. In een helder rapport liet hij zien hoe stabiel de verbinding met het Citrixportaal (dat toegang biedt tot een virtuele werkplek) gedurende twee weken was. In dat rapport kon hij enkele oorzaken voor de problemen uitsluiten en formuleerde hij concrete vervolgacties. Zo wist de gemeente precies wat ze moest doen om de problemen te verhelpen.