>   >   > 

De Krim | Restaurant & activiteiten

‘We krijgen bijna 3 keer zo veel aanvragen als vroeger.’ – Maurice van Wijk, eigenaar De Krim


Over de opdrachtgever

De Krim is een restaurant in de Veluwe in Hoenderloo. Naast pizza’s en pannenkoeken biedt het talloze activiteiten als midgetgolf, handboogschieten en alles voor een dagje uit met familie of collega’s.

Nieuwe eigenaar, nieuwe stijl

De Krim bestond al langer maar werd eind 2014 overgenomen door Maurice en Rianne. Een jong stel met een flinke ondernemerszin en liefde voor de horeca. Zij besloten de Krim te heropenen in hun eigen stijl.

Masc vertaalde hun wensen naar een nieuwe huisstijl. In het logo verwerkten we en pofil de gezichten van Maurice en Rianne om de invloed van hun persoonlijkheid op de sfeer bij De Krim te benadrukken. Interieurontwerper Nieke Strijland koos de kleuren voor de inrichting, die wij op onze beurt verwerkten in het design voor de website en andere huisstijluitingen zoals banners, borden en briefpapier.

Bijna 200% meer aanvragen

De website van De Krim is ingericht op vindbaarheid en conversie. Voor meerdere activiteiten maakten we landingpages. Het aantal landingpages kan eenvoudig uitgebreid worden. Ook staat op elke pagina een button met een call-to-action en geeft de homepage direct een gevoel bij het grote aanbod van activiteiten voor gezinnen en groepen. 

Ook een AdWords-campagne brengt bezoekers naar de website. 

“We krijgen zo’n 3 à 4 aanvragen per dag via de website. Dat is bijna drie keer zo veel als vroeger!”

– Maurice van Wijk, eigenaar van De Krim 

Eenvoudig beheer & responsive design

Maurice en Rianne kunnen de website zelf eenvoudig beheren in de nieuwste versie van het contentmanagementsysteem (CMS) Umbraco. Deze versie biedt een previewfunctie waarin je kunt zien hoe de site eruitziet op pc, laptop, tablet en telefoon. De website is responsive en schaalt dus mee met elk apparaat.

Ook een website die mensen verleidt?

Neem dan contact met ons op. We vertalen jouw plannen graag naar een website die mensen niet kunnen weerstaan.
 

Neem contact met ons op