>   >   > 

Baltussen Konservenfabriek

“De samenwerking met Masc is vanaf het begin plezierig en efficiënt. Zaken worden adequaat opgepakt. De communicatie is helder.”

- Coen Zwiers, Hoofd administratie Baltussen

Over de opdrachtgever

Baltussen is een conservenfabriek in Driel, in de Betuwe. Het bedrijf verwerkt, verpakt en distribueert (biologische) groenten als mais, rode bieten, erwten en bonen in glas aan supermarkten en groothandels.

Systeembeheer op afstand én op locatie

In de kantooromgeving van Baltussen draaien meerdere servers die Masc beheert. Ook het netwerk, de WiFi en de werkplekken met 29 medewerker-accounts overzien we. Dat doen we op afstand maar twee halve dagen per maand ook op locatie. Onze contactpersoon bij Baltussen spaart alle aandachtspunten op voor onze IT’er Roel. Deze manier van werken is prettig voor beide partijen. Het waarborgt de continuïteit en zorgt dat contact laagdrempelig en effectief is.


“De communicatie is helder. Ik spreek geen “IT-taal” maar over het algemeen begrijp ik wat de medewerkers van Masc bedoelen en doen aan ons netwerk.”

- Coen Zwiers, Hoofd administratie Baltussen


Werken vanuit een centrale omgeving

Medewerkers van Baltussen kunnen remote werken: ze loggen met hun computer in (een thin client) op de centrale terminalserver waar de kantoorsoftware op staat. Ook vanuit thuis of op een andere locatie is inloggen mogelijk, mits er een internetverbinding is. Een van de grote voordelen is (ook in het beheer) dat software-updates alleen op die server hoeven te worden gedaan.

Ook een betrouwbare ICT-partner?

We gaan graag met je in gesprek om te zien hoe we je een voorsprong kunnen geven.

Neem contact met ons op