>   >   > 

Avodesch | Schoonmaakproducten

“We profileren ons met de webshop online op een - voor de schoonmaakbranche - unieke manier.”

– Mark In Den Bosch, Marketing & CRM Manager Avodesch

Over de opdrachtgever

Avodesch is leverancier van schoonmaakproducten aan branches als onderwijs, horeca en zorg. Ook staat het bedrijf klanten bij met advies over efficiënt en doelmatig reinigen.

Nieuwe webshop om klanten te binden

Al jaren konden klanten van Avodesch online hun bestellingen doen via een webshop. Maar het kon beter, vond het bedrijf. Met een website en webshop die de doelgroep meer aanspreekt, ultramakkelijk is in het gebruik en daardoor zorgt voor meer aankopen (conversie).

Bestaande software hergebruiken

Het technologie van de vorige webshop was verouderd, maar de software bevatte nog veel goede componenten die we zo veel mogelijk wilden hergebruiken. Door de werkende code te behouden konden we bovendien de investering beperken. We gebruikten het bestaande framework om een nieuwe webshop & website op te zetten in standaard software.

Beheer: van kortingen tot orderstatus 

De nieuwe shop biedt heel veel mogelijkheden voor het beheer, waarmee Avodesch meer grip dan ooit heeft op de online verkoop. Zo is content eenvoudig aan te passen in verschillende stijlen, is de catalogus makkelijk te beheren (de shop berekent niet alleen prijzen maar ook kortingen), zijn orders in te zien en klanten te beheren. Bij productaantallen als die van Avodesch is een koppeling met het voorraadbeheer- en financiële systeem onontbeerlijk. In het geval van Avodesch ging het om software van Exact. We maakten een koppeling op maat, zodat de webshop en Exact met elkaar blijven communiceren.

“In de wereld van schoonmaken vind je op internet een groot gat. Samen met Masc zijn we in dat gat gesprongen. We profileren ons nu op een unieke manier.”

– Mark In Den Bosch, Marketing & CRM Manager Avodesch


Clean en lean bestelproces voor de klant

Wie bij Avodesch bestelt, heeft het makkelijk. De catalogus is helder, zorgvuldig ingericht en makkelijk te doorzoeken. Het aanmaken van een account mag maar is niet verplicht en betalen kan op verschillende manieren. Een one-page check-out faciliteert snelle bestellingen.

Ook een webwinkel?

Overweeg je een webshop of wil je je huidige webshop eens kritisch onder de loep nemen? Kom dan gerust eens langs op ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op