Vacature: Webdeveloper 32 – 40 uur (medior)

Klaar om in een gemotiveerd team aan de slag te gaan met het ontwikkelen van slimme en gebruiksvriendelijke (web)apps & websites? Is .NET jouw favoriete framework en kun je goed werken met de Microsoft SQL-server? Dan willen we je graag eens ontmoeten!

Werken bij Masc

Je werkdag begint met koffie of thee en vers fruit in onze keuken. Daar praat je nog even met een collega over je weekend en vervolgens ga je aan de slag. Je bent vooral bezig met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van websites en (web)applicaties. Daarbij verzorg je het .NET-development in een klein team van developers. Je bent verantwoordelijk voor het koppelen van verschillende systemen en daarnaast kan je goed een vraag vertalen in een technische oplossing. Je werkt in verschillende projectteams aan variërende opdrachten. Bij projecten die goed bij jouw vaardigheden passen, word jij de projectleider en stel je de planning en briefing samen. 

Goed geïnformeerd met wensen en plannen van de klant schuif je aan bij het planningsoverleg. Hier bespreken alle medewerkers per afdeling hun planning van de komende week. Aansluitend volgt er vandaag nog een kort overleg met alle projectleiders van een grote klant. Jouw bijdrage wordt meegenomen in de maandelijkse rapportage. 

Tijdens de pauze loop je samen met je collega’s een rondje door het centrum van Nijmegen, even de wind in je haren! Terug op kantoor pak jij je spullen om naar een klant te rijden. Je adviseert op locatie en bekijkt samen met jouw contactpersonen hoe Masc kan bijdragen aan een voorsprong voor hun bedrijf. Op kantoor werk je de laatste uren aan je eigen projecten.  

Klinkt het bovenstaande, een wekelijkse borrel, een mooie R&D-verdieping en een leuke club collega’s als een match voor jou? Dan horen we graag van je!

Wie ben jij? 

 • Je bent een zelfstandig denker die graag samenwerkt met anderen 
 • Je bent communicatief sterk; zowel naar collega’s als naar de klant
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites 
 • Je beheerst HTML, CSS en JavaScript
 • Je hebt ervaring met CSS preprocessors, responsive design & optimalisatie
 • Je hebt kennis van C# en ASP.NET
 • Je hebt kennis van SQL en databases (SQL Server)
 • En je hebt in ieder geval hbo-denkniveau

Daarnaast heb je ervaring met: 

 • Webservices  SQL en databases 

Met de onderstaande kennis heb je een voorsprong: 

 • CMS, bij voorkeur Umbraco en Sitecore  Responsive gedrag  Mobiele apps

Wat bieden we? 

Vijfentwintig fijne collega’s waar je veel van kunt leren en waar je tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel mee kunt tafelvoetballen, gamen of gewoon wat kletsen. Je werkdagen zijn gevarieerd met opdrachtgevers uit allerlei sectoren: van overheid tot zorg en van mode tot horeca. De sfeer is informeel en je hebt ruimte om je eigen ideeën uit te werken. We zijn benieuwd naar jouw visie en geven je de vrijheid en verantwoordelijkheid om die vorm te geven.

Daarnaast bieden we:  

 • Een marktconform salaris 
 • Een volledig betaald pensioen
 • Lekkere koffie, thee en vers fruit op een leuke centrale werkplek in Nijmegen
 • Een dagelijks wandelingetje tussen de middag met collega's en jaarlijks verschillende Masc-uitjes  

Interesse?

Ben jij die zelfstandige, zelfsturende en verantwoordelijke developer die denkt en droomt in C#? Dan kun je per direct bij ons terecht! Stuur een mailtje met je cv & motivatie naar mascha@masc.nl

Wanneer je bij ons solliciteert, verstrek je persoonsgegevens aan ons. Wil je weten hoe we omgaan met jouw privacy? Bekijk onze privacyverklaring (artikel 3).Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.