Vacature Online Marketing specialist (32-40 uur)

Klaar om in een gemotiveerd team aan de slag te gaan met de online marketing en communicatie van verschillende interessante klanten? Zijn SEM, CMS, PPC en CRO bekende termen voor je en bepaal jij met gemak de beste KPI’s? Dan willen we je graag eens ontmoeten!

Werken bij Masc

Je werkdag begint met koffie of thee en vers fruit in onze keuken. Daar praat je nog even met een collega over je weekend en vervolgens ga je aan de slag. Je bent benieuwd wat de campagnes die jij vorige week hebt opgezet, hebben opgeleverd in het weekend. Zie je een interessante trend of ontwikkeling? Dan deel je dit direct met een klant of een collega om te kijken wat verdere mogelijkheden zijn. Samen met een projectteam bespreek je vervolgens hoe online marketingondersteuning bij kan dragen aan de doelen van Software-klant. Je werkt bij Masc in verschillende projectteams aan variërende opdrachten. Bij projecten die goed bij jouw vaardigheden passen, word jij de projectleider en stel je de planning en briefing samen.  

Goed geïnformeerd met wensen en plannen van de klant schuif je aan bij het planningsoverleg. Hier bespreken alle medewerkers per afdeling hun planning van de komende week. Aansluitend volgt er vandaag nog een kort overleg met alle projectleiders van een grote klant. Jouw bijdrage wordt meegenomen in de maandelijkse rapportage.  

Tijdens de pauze loop je samen met je collega’s een rondje door het centrum van Nijmegen, even de wind in je haren! Terug op kantoor pak jij je spullen om naar een klant te rijden. Je adviseert op locatie en bekijkt samen met jouw contactpersonen hoe Masc kan bijdragen aan een voorsprong voor hun bedrijf. Op kantoor werk je de laatste uren aan je eigen projecten.   

Klinkt het bovenstaande, een wekelijkse borrel, de mogelijkheid om beurzen te bezoeken en een leuke club collega’s als een match voor jou? Dan horen we graag van je!

Wie ben jij?  

 • Je bent een zelfstandig denker die graag samenwerkt met anderen  
 • Je bent communicatief sterk; zowel naar collega’s als naar de klant
 • Je hebt een HBO-opleiding afgerond in marketing/communicatie richting
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met SEM- en online communicatie
 • Je kan goed omgaan met verschillende content management systemen
 • Je hebt ervaring met Google AdWords, Google Analytics en adverteren op sociale kanalen
 • Je bent op de hoogte van de laatste online marketingtrends 
 • En je schrijft leuke teksten

Met de onderstaande kennis heb je een voorsprong: 

 • Kennis van Photoshop, Illustrator en/of Indesign
 • UX/UI kennis
 • Ervaring met branding-projecten

Wat bieden we?

Vijfentwintig fijne collega’s waar je veel van kunt leren en waar je tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel mee kunt tafelvoetballen, gamen of gewoon wat kletsen. Je werkdagen zijn gevarieerd met opdrachtgevers uit allerlei sectoren: van overheid tot zorg en van mode tot horeca. De sfeer is informeel en je hebt ruimte om je eigen ideeën uit te werken. We zijn benieuwd naar jouw visie en geven je de vrijheid en verantwoordelijkheid om die vorm te geven.

Daarnaast bieden we:

 • Een marktconform salaris
 • Een volledig betaald pensioen
 • Lekkere koffie (en thee) op een leuke, centrale werkplek in Nijmegen
 • Een dagelijks wandelingetje tussen de middag met collega’s en jaarlijks verschillende uitjes georganiseerd door Masc.

Interesse?

Ben jij de zelfstandige, zelfsturende en verantwoordelijke marketing professional die ons team komt versterken? Dan kun je per direct bij ons terecht! Stuur een mailtje met je cv & motivatie naar mascha@masc.nl

Wanneer je bij ons solliciteert, verstrek je persoonsgegevens aan ons. Wil je weten hoe we omgaan met jouw privacy? Bekijk onze privacyverklaring (artikel 3).


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.