Nieuwe kracht: Elske van Lonkhuyzen

Sinds december 2012 heeft Masc er een kracht bij. Elske van Lonkhuyzen (1984) is copywriter en redacteur. Zij helpt organisaties aan overtuigende content voor hun website, nieuwsbrief, drukwerk, sociale media of app en stelt zich hier aan je voor.

Tekst is zeg maar echt mijn ding

Een beetje flauw misschien, om hier Paulien Cornelisse na te praten, maar ze is een held en het klopt als een bus: ik maak graag teksten. Liefst teksten die bijblijven. Hetzij door te overtuigen, inspireren, amuseren of informeren. Het mooie is, bij Masc mag ik precies dat doen: verhalen vertellen die een website, mailing, brochure, Facebookpagina of app krachtig en herkenbaar maken.

20% schrijven, 80% strategie

Schrijven is denken. Dat heeft de ervaring me geleerd. Aan de Radboud Universiteit was ik schrijfcoach en later werkte ik als webschrijver en redacteur bij respectievelijk een internetbureau en een uitgeverij. Overal merkte ik dat teksten leeg worden als er geen helder denkwerk achter zit.

Als ik met je samenwerk schrijf of redigeer ik daarom niet klakkeloos wat je zegt, maar ga ik op zoek naar de gedachte achter je verhaal. De mensen die ik spreek zijn vaak enorm bevlogen over hun vak en ze barsten van de kennis. Ik wil dat zo treffend en toegankelijk mogelijk in woorden vangen zodat het lezers in beweging brengt. Zo komt je organisatie immers verder.

Schakel me in!

Naast schrijven redigeer ik veel teksten. Vaak zit het met de inhoud wel goed maar kan een stuk beter afgestemd worden op het medium. Lezers verwachten van een webpagina iets anders dan van een tijdschrift of brochure. 

Wil je het verhaal van je organisatie helder op papier krijgen? Ik denk graag met je mee. Neem contact met me op.