Column: Niet zomaar een flesje rood

Soms doen we iets bijzonders voor onze opdrachtgevers. Iets dat laat zien dat we zakelijk maar ook persoonlijk op hen gesteld zijn. Ben van Gils is zo’n opdrachtgever die we onlangs op iets speciaals trakteerden. Door: Rob Burow

Intensieve samenwerking

Je kent Ben van Gils misschien van het merk Van Gils en als directeur van The Makers, een bedrijf dat maatkleding van topkwaliteit vervaardigt. Masc werkt intensief met hem samen aan software die het bestellen van maatkleding voor retailers en producenten vereenvoudigt. Die software wordt internationaal gebruikt onder de naam iSupply.

Puntgave Merlot

Het kwam doordat we nogal hadden opgeschept over de kwaliteit van de wijn die we (Rob en Michiel) hadden inkocht tijdens een wijnreis in Duitsland. Ben was sceptisch (het ging immers om Duitse wijn) maar toen hij eenmaal had geproefd moest hij ons gelijk geven: voortreffelijk.

En dus beloofden we hem na een volgend bezoek weer te verrassen. Dat moment diende zich in januari aan. We waren deze keer in Kamptal, Oostenrijk geweest en hadden echt uitgepakt. Met een puntgave Merlot die dertig maanden was gerijpt en in een beperkte oplage van 2000 flessen verschenen.

Meer dan informatietechnologie

Wat we voor Ben van Gils doen, doen we voor meer opdrachtgevers. We vinden het namelijk belangrijk dat je weet dat we met je bezig zijn, ook als we na een werkdag de deur achter ons dichttrekken. We blijven dan nadenken over hoe we een project tot een succes gaan maken en we zijn gespitst op zaken waar je plezier van kunt hebben.

Soms heeft dat niks met informatietechnologie te maken. Soms gaat het gewoon om een restaurant waar we enthousiast over zijn. Over een gezellig potje poker bij ons op kantoor of over een goede wijn.

Heb je ook speciale wensen?

Samenwerken met Masc is persoonlijk. We denken intensief met je mee en zijn daarom benieuwd naar wat jou bezighoudt. Leg je vraag of verzoek bij ons neer.