Even voorstellen: Leon Verhoeven

Wie ben je?

Ik ben Leon Verhoeven, 32 jaar. Ik ben niet alleen geboren en getogen in Nijmegen, maar heb hier ook gestudeerd. Nijmegen is mijn stad, maar met Parijs heb ik ook een speciale band. In het weekend vind je mij op de bowlingbaan met mijn wedstrijdteam BAM! Daarnaast ben ik gek op auto’s en dan vooral Audi’s, daar rijd ik zelf ook in. 

leon verhoeven


Wat is je achtergrond?

Ik heb écht van mijn hobby eerst mijn studie en vervolgens mijn werk gemaakt. Ik was altijd al aan het computeren en vond het leuk om oplossingen te bedenken als er iets niet vlekkeloos verliep. Daarom ben ik Systeembeheer gaan studeren, om vervolgens aan de slag te gaan bij een bedrijf in Boxmeer. Daar ben ik zes jaar gebleven en vervolgens ben ik in Malden gaan werken. Na 4 jaar forenzen van Nijmegen naar Malden, ben ik nu hier terecht gekomen.


Jouw rol bij Masc

Ik ga me volledig richten op het Systeembeheer. Dit houdt voor mij in dat ik leuke projecten vlot ga trekken en ervoor ga zorgen dat systemen optimaal werken. Je kan wel zeggen dat mijn hobby nogal uit de klauwen is gelopen; tegenwoordig ben ik elke dag aan het computeren om bedrijfsprocessen te verbeteren!