Kennissessie veilig e-mailen met ZIVVER

Kennissessie veilig e-mailen

Onze leverancier ZIVVER komt op 30 oktober langs voor een kennissessie over Veilig e-mailen. Deze sessie is geschikt voor iedereen uit een organisatie waar wordt gemaild. De sessie is interessant voor directieleden, ICT-aanspreekpunten en eindgebruikers. Aanmelden kan bij Mascha Rutten.  

Wat gaan we bespreken?

  • Waarom informatiebeveiliging belangrijk is
  • Hoe organisaties nu doorsnee werken
  • Waarom klanten voor ZIVVER kiezen
  • Demo ZIVVER

Waar en wanneer?

30 oktober 2017 om 13:00 uur bij Masc op de Oranjesingel 73 in Nijmegen. 

Over ZIVVER:

Je moet er niet aan denken dat gevoelige persoons- of bedrijfsinformatie in verkeerde handen terechtkomt. Datalekken; organisaties willen het hun klanten en zichzelf besparen. Hoge boetes en (reputatie-)schade liggen tenslotte op de loer. ZIVVER is de technisch geavanceerde én gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig e-mailen, chatten en file transfer

ZIVVER’s basis is uniek: veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en regie zijn alle drie even belangrijk. Bij het verzenden van privacygevoelige informatie met ZIVVER voorkom je menselijke fouten, zorg je dat niemand – dus ook geen hacker – erbij kan, kun je berichten terugtrekken en ontvang je een melding van missers. Voor, tijdens en na het delen van de informatie heb je dus regie.