>   >   > 

Kennisgeving faillissement dochterbedrijf NoXqs

Op woensdag 12 juli is ons dochterbedrijf NoXqs failliet verklaard. Uiteraard betreuren wij het faillissement ten zeerste. NoXqs heeft 13 jaar aan prachtige projecten gewerkt voor bijzondere klanten en het bedrijf heeft met veel trots verschillende mensen met autisme begeleidt in hun proces richting de arbeidsmarkt.

Sinds november 2014 vormt Masc het bestuur van NoXqs. Ook na deze overname bleef NoXqs de identiteit van sociale enterprise behouden, een plek waar zowel medewerkers als opdrachtgevers het beste uit zichzelf haalden. De vergoedingen om mensen op een duurzame wijze naar de arbeidsmarkt te leiden zijn steeds meer onder druk komen te staan en het was uiteindelijk financieel niet meer haalbaar om de sociale component van NoXqs in te vullen.

Op dit moment zorgt Masc ervoor dat de producten van NoXqs online kunnen blijven. Zo blijven websites zichtbaar, apps bruikbaar en databases beschikbaar. Bent u klant van NoXqs? Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat Masc voor u zou kunnen betekenen. Mogelijk kunnen wij het werk voortzetten of eventueel samen met u zoeken naar een andere oplossing.

Tot slot:

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de transitie zo soepel en spoedig mogelijk verloopt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht.
Wij danken u voor uw begrip.

Vragen? Neem contact op met Rob Burow - 06 20 13 71 74 / rob@masc.nl