Breaking news! Masc gaat samen met ROQUIN - Netcreators

Zeer verheugd zijn we te kunnen mededelen dat Masc samengaat met ROQUIN – Netcreators. Sinds 3 oktober jl. is het officieel. We vormen samen met deze twee bedrijven één nieuw bedrijf met tevens een nieuwe naam: Proud Nerds. De komende maanden zal Proud Nerds actief in de markt gezet gaan worden. In totaal werken er nu 60 proud professionals aan innoverende, treffende en digitale oplossingen. Proud Nerds biedt drie diensten aan: Online Oplossingen, ICT-diensten en Support.

Het hele team van Masc gaat mee in deze overname. Rob Burow en Michiel Geurts blijven werkzaam binnen de organisatie en zijn aandeelhouders in de holding Proud Nerds. De dagelijkse leiding valt onder Michiel Koopman (algemeen directeur) en Robin van den Bosch (commercieel directeur).

Met Proud Nerds vormen we een nóg grotere club van IT-specialisten en we groeien in kennis en knowhow. Je kunt van ons de service en expertise verwachten zoals je die altijd gewend bent.

Ons adres en telefoonnummer blijft (voorlopig) ongewijzigd. Begin volgend jaar zullen we onze intrek nemen in een groter pand samen met onze nieuwe collega’s.
Je kunt ons blijven bereiken op onze Masc emailadressen.

Voor meer informatie verwijzen we naar het persbericht.
Wij staan u graag te woord per mail, telefoon of tijdens een goede kop koffie!