Nieuwe collega: webmarketeer Thijs

Creatief, behulpzaam en enthousiast; zo kunnen we onze nieuwe webmarketeer Thijs omschrijven. Hij helpt je graag met al je online marketingvragen en ziet ernaar uit je te ontmoeten!

Wie ben je?

Ik ben Thijs (28) uit Arnhem. Op 26 maart ben ik gestart bij Masc. In het weekend hang ik graag rond op de voetbalclub. Op zaterdagmiddag sta ik in de spits bij VDZ 5 en op zondag langs het veld om te kijken bij mijn vriendin, die keept in dames 1. Ook speur ik graag naar mooie vakantiebestemmingen, bezoek ik festivals of zit ik met mijn vrienden aan de bar of in de zomer op het terras met een heerlijk witbiertje.

Wat is je achtergrond?

Nadat ik in 2014 mijn master Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam afrondde, kwam ik terecht bij Hogeschool Van Hall Larenstein, waar ik mij bezig hield met de werving, voorlichting en ondersteuning van internationale studenten. Na korte uitstapjes bij de WUR en het Nederlands Bakkerij Centrum, ging ik in 2015 aan het werk bij uitgeverij Scrivo Media, waar ik me in 2,5 jaar tijd onder andere verdiepte in online marketing en verkoop en waar ik de kans kreeg om mijn eigen boek ‘Dit is ons Arnhem’ uit te brengen.

Wat is jouw rol bij Masc?

Als webmarketeer bij Masc help ik klanten om hun online doelen te bereiken. Zij kunnen bij mij terecht voor strategisch marketingadvies, maar ook voor relevante content die aansluit bij wat de doelgroep nodig heeft.