Ambitieuze accountmanager Rogier

Sportief, reislustig en nieuwsgierig naar de verhalen van onze klanten. Rogier heeft van nature een focus op voorsprong en is daarom een accountmanager die we met alle vertrouwen op je afsturen!

Wie ben je?

Ik ben Rogier, ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Nijmegen. Als ik niet aan het werk ben, ben ik op pad met vrienden of aan het sporten. Je kunt me dan vinden in de sportschool, op m’n mountainbike en in de zomer op het voetbal- of basketbalveld. Ik ben dol op motoren en rijd zelf op een Yamaha Ténéré en een Honda Transalp. Afgelopen zomer heb ik in Thailand mijn duikbrevet gehaald. Een heel bijzonder moment op diezelfde reis was een bezoek aan de watervallen in Laos. Ik heb ook gereisd in Amerika en Australië, het is mijn droom om elk continent te bezoeken. 

Wat is je achtergrond?

Na het hbo heb ik als sales captain gewerkt bij een marketingbureau. Daar kwam ik er gaandeweg achter dat ik het interessant vind om met mensen te praten over hun dromen en hoe ze die kunnen verwezenlijken. Voor elk bedrijf liggen er kansen en ik vind het boeiend om die te verkennen zodat een bedrijf verder komt en kan groeien. In die groei zie ik een grote rol voor technologie en innovatie. Ik heb bij Masc aangeklopt omdat we dezelfde visie hebben op technologie en voorsprong.

Wat is jouw rol bij Masc? 

Als junior accountmanager leer ik Masc nu heel snel kennen. Ik ga in gesprek met toekomstige en bestaande klanten om te zien hoe Masc hen een voorsprong kan geven. Daarnaast ondersteun ik Rob bij zijn werkzaamheden. 

Vind Rogier bij ons op kantoor of via LinkedIn!