Ontmoet Bram, onze financiële man

Deze vrolijke collega maakt ons werk al sinds september een stuk makkelijker. Hij houdt van voetbal, skiën, festivals en eurotekens. Hier is Bram, onze held op financiën.

Wie ben je?

Ik ben Bram, 25 jaar oud en ik kom uit Druten. Ik voetbal bij VV SCP in Puiflijk en ben een groot fan van Ajax. Sinds een ski-trip vorig jaar ben ik verslaafd aan skiën en daarom stond ik afgelopen winter weer op de latten. Verder ben ik een fervent festivalbezoeker; van dancefestivals tot Zwarte Cross, ik ben er te vinden want mijn muzieksmaak is heel breed. Ik ben graag met vrienden, ben een echte Bourgondiër en eet graag buiten de deur.

Wat is je achtergrond?

Ik heb aan het ROC Nijmegen gestudeerd, Administrateur niveau 4. Daarna ben ik via een tijdelijke baan als taxichauffeur bij DROOMvilla LUX beland. Mijn parttime functie als administrateur groeide daar uit tot een fulltime baan. Na twee jaar besloot ik in deeltijd Bedrijfseconomie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch te gaan studeren. Daar ben ik nog steeds met veel plezier mee bezig. Vorig jaar ben ik begonnen bij Masc.  

Wat is jouw rol bij Masc? 

Ik werk hier op de financiële administratie. Alles wat met financiën te maken heeft, komt langs mij. Uiteindelijk word ik ook verantwoordelijk voor jaarrekeningen, de financiële planning en de begroting voor de lange termijn.