Maak je personeel blij met snellere pc’s

“Ik zet mijn computer aan en terwijl hij opstart, ga ik koffie drinken.” Bekende uitspraak op jouw kantoor? Wat ons betreft is dat verleden tijd. Sinds 2015 zijn alle computers die we leveren snel. De duurdere machines waren dat al, nu zijn de goedkopere het ook. Dankzij SSD: een snellere harddisk.

Snellere computers met SSD

Wist je dat mensen heel blij worden van snelle computers? Wij merkten het pas echt goed toen we standaard computers met een SSD (een snelle harddisk) gingen leveren. Niet alleen in de duurdere apparaten, maar ook in de goedkopere. We pakken de bottleneck aan door de trage harde schijf te vervangen. Vroeger waren SSD's uiterst prijzig, maar tegenwoordig binnen ieders handbereik. We kregen direct veel positieve reacties van onze opdrachtgevers. 
Je oude computer voelt weer als nieuw

We hebben ook klanten die geen gloednieuwe pc’s of laptops willen aanschaffen voor extra snelheid. Dat snappen we. Daarom bouwen we ook een SSD-kaart in je huidige computers. Het effect is meteen merkbaar: je pc voelt als nieuw. Bijkomend voordeel is dat je je instellingen en geheugen meeneemt: je hoeft dus niks opnieuw te installeren.


Je Windowscomputer voelt als een Mac

Nou ja, niet helemaal. Maar de vergelijking klopt ergens wel. Apple levert namelijk al jaren standaard een snel geheugen en heeft (mede daardoor) veel fans gekregen. Die snelheid kunnen Windows-computers echter ook halen. En dat doen die van ons voortaan standaard ook. 

Interesse in snellere pc’s?

Denk je dat sfeer & productiviteit op jouw kantoor ook opknappen van snellere computers? We regelen dat graag voor je. Stuur ons een bericht.

Neem contact met ons op