Masc bouwt website fietscongres Velo-city

In 2017 vormen Nijmegen en Arnhem het decor voor fietscongres Velo-city. Van over de hele wereld komen architecten, ingenieurs, onderzoekers, beleidsmakers en stedenbouwkundigen bij elkaar om ideeën uit te wisselen over fietsen en fietsvoorzieningen. Masc bouwt de website voor dit grootschalige evenement.

Velo-city 2017 in Arnhem & Nijmegen

Arnhem en Nijmegen organiseren in 2017 het internationale fietscongres Velo-city. Velo-city is het grootste fietscongres ter wereld. Het vierdaagse evenement trekt in Europa jaarlijks circa 1500 deelnemers. Het congres wordt elk jaar in een andere stad georganiseerd. In 2016 vindt het plaats in Taipei in Taiwan.

Masc bouwt website Velo-city 2017

In opdracht van de gemeente Nijmegen en onder leiding van Van Assendelft & Partners, adviesbureau voor Leisure & Cultuur, ontwikkelt Masc de website voor Velo-city 2017. De website vormt de spil voor alle communicatie: het is de plek waar de regio Arnhem-Nijmegen zich positioneert als fietsregio en waar Nederland haar status als fietsland benadrukt.Reserveren, registreren, boeken & betalen

De website voor Velo-city is een interessant project voor ons omdat achter de eenvoud in het gebruik straks een complexe functionaliteit schuilgaat. Zo kunnen bezoekers zich registreren als congresdeelnemer, partner, beursdeelnemer of spreker, zich inschrijven voor evenementen, een fiets huren en betalen. 

De website wordt makkelijk in het beheer zodat de organisatie informatie over vluchten, hotels, deadlines en wijzigingen in het programma kan toevoegen. Dit alles compleet responsive, zodat de website zowel op computer als smartphone prettig te gebruiken is.