Nieuwe collega: Eric Heutinck

Bij mooi weer komt hij op een elektrische scooter naar kantoor, bij slecht weer pakt hij het campertje, een Volkswagen T4. Hij ontpopt zich in ons ICT-team tot een alleskunner en vasthoudende probleemoplosser. Maak kennis met Eric.

“Ik ben gek op chaos.”


Eric HeutinckWie ben je?

“Ik ben Eric Heutinck. Sinds mei werk ik met veel plezier bij Masc. Je kunt me omschrijven als een generalist en een bourgondiër. Ik heb een brede interesse en geniet van het leven. Ik trek er in het voorjaar met het campertje op uit. In de winter ski ik graag.”

Wat is je achtergrond?

“Al sinds mijn twintigste ben ik werkzaam in de ICT. Inmiddels al bijna 30 jaar. Daarvan zijn de 10 jaar bij KPN interessant om te vermelden omdat ik aan mooie, grote projecten werkte. Denk aan de aanleg van het computernetwerk voor de Tweede Kamer, de aanleg van het Cisco-netwerk tussen alle grote steden voor KPN Vastgoed en werk in het Academisch Ziekenhuis in Groningen. Daarna had ik 10 jaar lang een eigen bedrijf met twee partners. We deden mooie klussen voor de Pon Dealer Groep, tuigden grote netwerken op en ik werkte veel met Cisco. 

Jouw rol bij Masc

“Ik ben gek op chaos. Daarom zet Masc me in als troubleshooter. Ik ben onderzoekend en rust niet tot de oorzaak van een probleem aan het licht is. Verder heb ik erg veel kennis van Cisco, maar ik heb me altijd heel breed ontwikkeld. Ik ben zodoende ook veel bezig met Linux (hosting, webservice, DNS) en ik ondersteun bij de ISP. Ik denk dat zowel de opdrachtgevers als het team van Masc veel aan mijn rust en ervaring hebben.”