D66 bezoekt Masc tijdens ‘Gelderse Groeitour’

D66 Gelderland maakt zich sterk voor een groeiende economie en doet een zogenaamde ‘Gelderse Groeitour’ door de provincie. Op dinsdag 25 november gingen fractievoorzitter Michiel Scheffer en campagneleider Stan Hellegers in gesprek met Masc. We spraken over de economie, applicaties en het web.

 

Groeitour D66 Gelderland

In de provincie maakt men zich sterk voor een groeiende economie. Reden voor D66 om een zogenaamde ‘Groeitour’ langs innovatieve bedrijven in de provincies op te zetten. Vanuit deze kaders en de prettige samenwerking in Nijmegen wilde fractievoorzitter van D66 Gelderland, Michiel Scheffer en Campagneleider Stan Hellegers, graag eens met Masc van gedachten wisselen.

 

 

Je onderscheiden met applicaties en het web

Rob Burow en Arjan Moerman ontvingen beide heren en behalve de successen met Facebook, SEO en het nadenken over hoe je je als bedrijf wilt onderscheiden passeerde ook de inzet van applicaties de revue. Applicaties zijn al lang niet meer alleen voor de ‘fun’. Gebleken is dat procesoptimalisatie in de huidige economie een belangrijk item is, veelal wordt hierbij gebruik van bestaande enterprise resource planning (ERP-)systemen.

 

Procesverbetering op maat

Onze ervaring is dat enterprise resource planning gemaakt moet zijn voor de gebruiker. Dat je hierdoor al gauw uitkomt bij maatwerk, wellicht per branche, was een terechte conclusie van de D66-bezoekers. Masc gaat met haar opdrachtgevers in gesprek om de uitdagingen te bespreken. Samen bekijken we het huidige proces van bijvoorbeeld bestellingen, distributie, productie etc. Vervolgens wordt gezamenlijk bekeken hoe zaken efficiënter zouden kunnen verlopen door processen te stroomlijnen. Veel stappen in huidige processen blijken nu nog vaak op papier te gaan of er moeten gegevens handmatig dubbel worden ingevoerd in diverse systemen.

Behalve dat dit soort handelingen onnodig tijd vergen is de kans op fouten aanwezig. Door processen te stroomlijnen en met elkaar te koppelen wordt er dus tijd bespaard en het aantal fouten gereduceerd. Onze relaties kunnen blijven doen waar ze goed in zijn, daar hebben zij verstand van, Masc helpt het leven wat makkelijker te maken door met de klant een efficiency slag te maken. Hierdoor krijg je voorsprong, die in de weer opkomende economie een steun in de rug is!

 

Facebookcampagne gemeenteraadsverkiezingen D66

Eerder dit jaar mochten wij D66 Nijmegen helpen met haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Masc gaf voorsprong door heel gericht de diverse speerpunten voor D66 via Facebook te promoten bij de specifieke doelgroepen. Waar de ervaringen met Facebook advertising al op waren gedaan in de B2B en B2C was dit destijds een nieuwe ervaring, Politics to Voter. Samen met D66 maakten we dit tot een succes. Al met al zijn de voornoemde afkortingen altijd terug te brengen naar Human to Human, een prima formule!

Meer lezen

Graag willen we Michiel en Stan bedanken voor hun komst en hun kritische vragen waardoor we kunnen terugkijken op een constructief en prettig gesprek!

Meer informatie over de Groeitour vind je op de blog van Michiel Scheffer.