Fotoverslag jubileumfeest

Nadat we ons 20-jarig bestaan eind mei met het hele team vierden tijdens een weekendje Ibiza, was het vorige week vrijdag (27 juni) tijd om de deuren van ons kantoor open te gooien voor een feestje met opdrachtgevers, partners, vrienden en familie. Een prachtige middag en avond waarin zowel ruimte was voor inhoudelijke diepgang als vertier. Een fotoverslag. 

P.S. Scroll voor de winnaars van Tetris & Flappy Bird helemaal naar beneden.


Fotoverslag

 Masc auto's voor de deur
Geen medewerkers on the road, zoals je ziet. Bijna iedereen is van de partij. En geheel volgens onze nieuwe huisstijl: oranje en blauwe ballonnen.

   
We worden flink in de watten gelegd. Rob & Michiel ontvangen gasten hoogstpersoonlijk op de oranje loper bij de entree.

Bij een innovatief bedrijf hoort natuurlijk futuristisch eten. We trakteren daarom op ijsfondue: vers fruit met room & chocola dopen in stikstof. Heerlijk!

Binnen kun je je longen verwennen bij de zuurstofbar. Populair bij de kids.
 En bij Gijs die het goed heeft gezien: er zijn vier verschillende aroma's

Als er een zuurstofbar is, moet er ook een gewone bar zijn. Milena en Sven weten er wel raad mee. Ze tappen als een pro. Ander analoog vermaak komt van de karikatuurtekenaar. 

Voor wie meer wil dan stikstof en zuurstof is er de solide bodem in de vorm van heerlijke hapjes.  Het is moeilijk kiezen, vindt ook oud-collega Miesje.

We nodigen iedereen uit een rondje door het pand te doen.  Op de eerste verdieping kun je Tetris en Flappy Bird (even frustrerend als verslavend) spelen. Op de tweede verdieping staat de Rubix cube-oplosser die Alwin zelf heeft gemaakt.

Zowel op de eerste als tweede verdieping zijn demo's van het werk dat we doen. In de R&D-ruimte demonstreren Ruben en Resley Google Glass en de drone. (Zie je 'm vliegen?)


Nog een kiekje van de dronevlucht.  Ook voor de presentatie over ICT in de aangrenzende kamer is herhaaldelijk veel animo.

In het keukentje op de tweede kun je op de foto met Google Glass. Is dit de look van de toekomst?

Inmiddels stroomt het binnenplaatsje vol want Rob gaat speechen. Hij neemt ons mee terug in de tijd. Naar het kamertje in zijn moeders huis waar het allemaal ooit begon. Naar het enthousiasme uit die eerste dagen, de weerzin tegen winst maken.
 En hoe dat gelukkig allemaal goed kwam, getuige dit jubileum.

Na die mooie toespraak valt er nog genoeg te keuvelen. Ook kersverse collega Arjan heeft het naar zijn zin.

En dan zijn er nog die twee mooie momenten 's avonds, als bijna al het bezoek naar huis is...

 
Alwin die net opnieuw vader is geworden en moe maar blij met ons komt proosten! En Rob & Michiel die de wensballon die ze van ons kregen laten opstijgen. Het ene moment schommelt hij nog wat onzeker richting het dak, het volgende is het nog maar een klein oranje lichtje, hoog in de lucht. Prachtig!

Het was een prachtig feest. Collega's & bezoekers, bedankt!


De winnaars van Flappy Bird & Tetris

De winnaars van Flappy Bird zijn:

  1. Jasper Burow & Eric Burow met elk 50 punten
  2. Peter Xhofleer met 30 punten
  3. Wessel & Milena met 21 punten

De beste Tetrisspelers zijn:

  1. Jasper Burow met 281.020 punten
  2. Eric Burow met 152.310 punten
  3. Joost Spek met 147.000 punten

Gefeliciteerd! Jullie mogen nog minstens 20 jaar strijken met de eer!