We bestaan twintig jaar!

In de VS verscheen het boek How to use the internet, de eerste smartphone kwam op de markt voor 1100 dollar en het zou nog drie jaar duren tot Google werd gelanceerd. En in dat jaar, 1994, begonnen Rob Burow (Bob Dylan-kapsel) en Michiel Geurts (pakje shag op zak) aan de Pater Brugmanstraat in Nijmegen hun eigen bedrijf. Masc.


Feest!

We zijn ver gekomen sinds 1994. Masc groeide van twee computers op een studentenkamer in de Pater Brugmanstraat uit tot een team van zeventien man in een mooi pand aan de Oranjesingel. Alles groeide. Onze expertise, ons team, het aantal opdrachtgevers en onze ambitie. We zijn trots op waar we nu zijn en willen dat dan ook graag vieren met de mensen die we in de afgelopen twintig jaar hebben leren kennen als partners, opdrachtgevers en soms zelfs als vrienden. 

2014 staat voor ons in het teken van groei en innovatie en van vieren wat we (met jou) hebben bereikt. Daarom organiseren we later dit jaar een open dag & inloopfeest op kantoor met een rondleiding, demo’s, hapjes, drankjes & muziek. 
 
Als opdrachtgever of relatie ontvang je natuurlijk een persoonlijke uitnodiging. Heel graag tot ziens!
 Brochure Masc in de jaren 90  Kantoor van Masc in 2002 Oranjesingel Nijmegen
 Brochure van voor 1998  Ons kantoor aan de Oranjesingel 66 waar we van 1998 tot 2009 zaten