>   >   > 

Masc innoveert!

Masc is volop in beweging. We bestaan binnenkort precies 20 jaar en hebben het afgelopen jaar gebruikt om weer eens bewust stil te staan bij wie we zijn en wat we willen betekenen. Het resultaat van deze soul searching zie je terug in een nieuwe missie, belofte, huisstijl, website en een afdeling Research & Development waar we onder andere werken met Google Glass. Ook op de agenda voor dit jaar: workshops & kennissessies waarin we onze ideeën met je delen!


Research en Development kantoor Masc

Masc geeft je voorsprong

Voorsprong. Dat is wat we je als opdrachtgever beloven. Samenwerken met Masc betekent samenwerken met een partner die jouw organisatie tot in de vezels begrijpt en die zich tot het uiterste inzet om jouw doelen te realiseren. Bij voorsprong hoort betrokkenheid, lef en een frisse, innovatieve blik. Dat is wat wij bieden en wat we ook van onze partners verwachten. 

Research & Development

Geen innovatie zonder denkwerk en experimenteren met nieuwe technieken. Onze afdeling Research & Development is momenteel druk bezig met Google Glass, drones, leap motion en Philips Hue lampen. Als één van slechts 30 Glassbezitters in Nederland onderzoeken we hoe Glassware (software voor Google Glass) ingezet kan worden in sectoren als zorg en onderzoek. Alles over onze projecten en bevindingen vind je terug op onze website

Masc Glassware.

Kennissessies & Workshops

Innoveren betekent kennis verwerven en bestaande kennis op nieuwe manieren toepassen. Masc denkt en deelt haar kennis heel graag met je. Vanaf dit jaar organiseren we daarom een aantal kennissessies en workshops.

Contact?

Ben je benieuwd hoe Masc jouw organisatie aan een voorsprong kan helpen? We gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op.